ZAPOČELA NOVA SEZONA: Show Marka Grgića za remi u Livnu!

Naša momčad remijem u Livnu, kod momčadi Seljaka, započela je novu sezonu Premijer futsal lige BiH.

U odlčnoj utakmici s pregršt lijepih poteza, golova, obrana vratara, dojma smo kako je neodlučen ishod na kraju i najpravedniji. Krenimo redom. Uraganski početak domaćina, koji preko, Ante Palavre i dva puta velikog ovosezonskog pojačanja, u 12. minuti sureta na semaforu imaju veliku prednost od 3:0. U tim trenutcima ozljedu zadobiva i naš prvi vratar Goran Medić, te na vrata staje mladi osamnaestogodišnji Josip Ivanković. No, potom slijedi Marko Grgić-show. U samo pet minuta Grgić zabija hat-trick i rezultat je 3:3, te momčadi poravnate odlaze na odmor.

Otvaranje drugog poluvremena ponovno pripada domaćinima. Najprije Maleta, a potom Perković, dižu prednost Seljaka na 5:3. Na 5:4 u 31. minuti smnjuje Luka Suton, da bi nekoliko trenutaka kasnije prednost od dva razlike Seljako vratio Nikola Ivković, te rezultat povisio na 6:4. No kraj utakmice pripada u potpunosti Brotnju. Najprije na 6:5 odličnim udarcem smanjuje Franjo Delić, a u 35. rezultat povisuje Kristijan Pantić.

Minutu i 40 sekundi prije kraja utakmice Seljak ima priliku i za pobjedu, no kazneni udarac Perkoviću brani, večeras odlični mladi Ivanković, koji je tako Brotnju sačuvao vrjedan bod s teškog gostovanja. Naša momčad, narednu utakmicu igra za sedam dana, gdje je čeka još jedno izuzetno teško gostovanje, kod vrlo dobre momčadi Salinesa.

UZ BROTNJO DO KRAJA!