O Klubu

MNK „Brotnjo“ je utemeljeno 2008. godine sa ciljem razvoja malog nogometa u općini Čitluk, uz okupljanje i zanimaciju djece i mladih za bavljenje sportom.

Proteklih sezona klub je igrao značajnu ulogu u Prvoj ligi FBiH osvojivši druga mjesta i igranje završnice za prvaka BiH.

U  sezoni 2013/2014 jedinstvene Premijer lige BiH (klubovi iz NS FBiH i FS RS) osvojeno je treće mjesto iza MNK „Centar“ Sarajevo i KMF „Tango“ Istočno Sarajevo. Time smo postali prepoznatljiv klub u BiH sa dobrim rezultatima i organizacijom.

To dokazuju i četiri reprezentativca BiH koji su nastupili i na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj; Tomislav Bevanda, Marin Šunjić, Kristijan Pantić i Stanislav Galić.

Početkom sezone 2015/2016 klub potpisuje sporazumni ugovor sa poduzećem PREMIER WORLD SPORT d.o.o. iz Čitluka i mijenja naziv u MNK Brotnjo – Premier sportska kladionica.

UPRAVA

Predsjednik: Zlatko Jarkić; Potpredsjednik: Igor Ivanković

Direktor: Nikica Pehar; Sportski direktor: Mario Čilić; Tajnik: Mate Šaravanja

Članovi uprave: Dario Barbarić; Mirko Odak; Petar Šaravanja; Marko Pervan; Ivan Šimunović; Ivo Ćubela; Mateo Jerković; Mario Bencun; Jozo Jerković